Dutch (Nederlands)

Dutch (Nederlands)

3 Seasons

Subscribe Share
Dutch (Nederlands)
 • Visualisatie Meditatie (Nederlands)

  Episode 1

  Vind je het moeilijk om ‘zonder gedachten’ te zitten? Door te visualiseren geef je je geest een opdracht tijdens het mediteren.
  Tijdens het visualiseren train je je voorstellingsvermogen. In je hoofd creëer je een beeld van iets dat je in je leven wilt roepen.

 • Meditatie voor succes (Nederlands)

  Episode 2

  Wat een overtuigend woord succes! Iedereen wil overal succesvol zijn. Succes betekent dat een persoon zijn doelen heeft bereikt. Hoe kun je zo'n geluk bereiken?. Gebruik hiervoor meditatie gericht op succes.

 • Ademhalingsmeditatie voor stressverlichting (Nederlands)

  Episode 3

  Je ademhaling is van levensbelang, en wanneer je er bewust mee omgaat, kun je meer uit je leven halen. Ontdek ademhalingstechnieken voor minder stress.

 • Meditatie voor ontspanning (Nederlands)

  Episode 4

  Aan de hand van meditatie kunnen we als het ware een pauzeknop indrukken om alle prikkels, gedachten en stemmetjes in het hoofd te dempen. Op deze manier ontstaat er ruimte voor stilte en rust. Ontspanning is ontzettend belangrijk voor je mentale en fysieke gezondheid.

 • Meditatie voor focus en helderheid (Nederlands)

  Episode 5

  Deze video helpt om helderheid te voelen en focus te versterken. Zowel bij drukte als in rustigere tijden, focus, rust en helderheid zijn belangrijk voor een gevoel van vrijheid, rust en geluk. Deze meditatie helpt daarbij.